OGLINDA TELEVISION - TELEVIZIUNEA CARE DERANJEAZA.


  "Ne vom intoarce si vom fi mai buni decat am fost!"

 Home

 Ziarul OTV

Arhiva

 Download

 Link-uri

 Contact

back  
Dan Diaconescu Direct
   
   

Varianta scrisa

Editoriale


Spre disperarea actualei puteri va salut iarasi la o noua emisiune Dan Diaconescu Direct, varianta scrisa.

De ce le-a fost frica permanent guvernantilor, iata ca nu au scapat.

Emisiunea mea, chiar si din acest colt de pagina,cu ajutorul dumneavoastra al cititorilor, va face ravagii in continuare printre mafioti.Puterile instalate dupa 1989 in Romania au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-mi baga pumnul in gura. In 1998 anturajul fostului presedinte Emil Constantinescu imi facea, un prim dosar penal, pentru ca atentasem la siguranta nationala, cu ocazia unor emisiuni despre Tigareta 2. Un an mai tarziu, organele vamale sigilau tipografia ziarului Cotidianul, deranjate fiind de dezvaluirile aparute in jurnalul al carui director eram.

Ultimile zile ale regimului taranist au coincis cu interzicerea mea la Tele7Abc pe motiv de destabilizare a electoratului in preajma ultimilor alegeri. "Specialistii" Conventiei in cenzura au fost insa, mici copii in comparatie cu liderii PSD.Prima grija a acestora n-a fost bunastarea romanilor ori integrarea Romaniei in structurile Euro-Atlantice, ci blocarea mea in demersul jurnalistic de a-mi construi o televiziune proprie, cu adevarat populara, aflata permanent la dispozitia telespectatorilor, adica a celor care imi tinusera spatele in infernala lupta cu echipa Constantinescu.

Multumita telefoanelor date de la cele mai inalte nivele, lichelele marunte de la CNA au refuzat sa-mi acorde licenta de emisie in trei randuri, la inceputul anului 2001. Folosind subterfugii caracteristice anilor de dinainte de 1989, am reusit totusi sa emit in deplina legalitate, incepand cu 9 mai, zi a Victoriei, valabila nu numai pentru 1945, dar si pentru anii in care traim. Victoria a fost insa una de scurta durata in fata regimului dictatorial. Incepand cu 11 mai n-am mai putut ajunge in casele tuturor romanilor, deoarece firmele de cablu erau amenintate de catre ministrii actualului Guvern cu represalii in cazul retransmisiei postului OTV.

Singura institutie aparent neatinsa de molima dictaturii a fost Justitia, care ne-a dat castig de cauza, obligand autoritatile sa va lase pe voi telespectatorii sa puteti viziona emisiunile noastre. In loc sa renunte la lupta impotriva mea, asta i-a indarjit si mai tare pe ministri actualului cabinet, care nici una nici doua, au inceput sa-mi faca oferte de cumparare a pachetului majoritar de actiuni.

Pentru 51 % mi-au oferit nici mai mult nici mai putin decat zero lei si zero bani, explicandu-mi ca este o onoare sa fac afaceri cu ei. Pentru ca n-am acceptat sa batem palma, ramanand neinregimentat politic si financiar, au hotarat sa inchida OTV pe data de 12 septembrie. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns procuratura a scos la iveala procese penale la adresa mea, toate institutiile de control ne-au luat la puricat, conturile bancare ne-au fost blocate, iar Romania, vezi Doamne, nu va intra in NATO din cauza mea si a OTV.33 de zile la rand puterea ne-a calcat in picioare, dorind eliminarea noastra definitiva.

A sosit timpul ca de astazi sa-i lovim si noi, impreuna cu dvs. acolo unde le este mai drag. OTV revine in casele romanilor, prin intermediul acestui ziar, urmand ca la vot fiecare roman sa stie mai bine pe cine sa puna stampila.

Vor urma editoriale DAN DIACONESCU DIRECT distrugatoare, pe care va invit sa nu le ratati, fiindca nici nu stiti ce pierdeti.

Dan Diaconescu
 
  back

   
2002 http://www.oglinda.home.ro
E-mail : oglinda@home.ro